Electrician autorizat non-stop

Electrician autorizat non-stop

Un electrician non-stop este disponibil la orice ora din zi si din noapte, el putand sa fie contactat si pentru cazurile de urgenta.

Este bine de stiut, insa, ca in contractul pe care il aveti cu furnizorul de energie electrica, apare o clauza care va obliga ca, in caz de necesitate de interventii la partea electrica, sa apelati la un electrician cu autorizatie ANRE. Acest lucru este un motiv in plus pentru a nu apela la electricienii gasiti la intamplare, ci la unul din cadrul unei firme specializata in reparatii electrice.

 Firmele dedicate interventiilor electrice au angajati numai electricieni non-stop atestati ANRE! In plus, ele vin cu un palmares care le recomanda si ofera garantii pentru manopera si pentru materialele utilizate. Marea majoritate au si un numar de urgente la care puteti suna la orice ora din zi si din noapte, daca aveti nevoie de o interventie neprevazuta si care, neremediata rapid, poate genera pagube mari.

Deloc de neglijat, firmele specializate in interventii electrice, au preturi fixe, astfel incat dumneavoastra veti stii exact cat va costa interventia si nu veti avea surprize neplacute.

Cum recunoastem un electrician non-stop bun?

Un electrician non-stop bun, va fi recomandat de lucrarile pe care deja le-a executat. In plus, indiferent de interventia realizata, un bun electrician non-stop, va lasa curatenie in urma lui, remediind stricaciunile facute.

Ce probleme poate remedia un electrician non-stop?

Electricianul non-stop este cel de care aveti nevoie pentru a remedia diverse probleme la instalatia electrica. Astfel, puteti apela la el in urmatoarele cazuri:

  • Dumneavoastra nu aveti curent, in timp ce restul vecinilor au
  • Au aparut diverse avarii la instalatia electrica;
  • Tabloul electric este defect;
  • Doriti inlocuirea tabloului electric;
  • Aveti de montat corpuri noi de iluminat;
  • Aveti nevoie de interventii sau montaj prize si intrerupatoare;
  • Aveti nevoie de circuite suplimentare pentru electrocasnice noi;
  • V-ati electrocutat si doriti protectii pentru supratensiune;
  • Mentenanta si reparatii de tot felul la instalatia electrica;
  • Verificari de rutina pentru instalatia electrica;

Cum ne dam seama ca sunt avarii la reteaua electrica ca sa stim daca sunam dupa un electrician non-stop sau nu?

In general ne dam usor seama ca sunt probleme cu reteaua electrica. Curentul pica des, sigurantele se ard sau sar daca sunt automate, cablurile se incing, sesizam mici scantei fie la prize fie la tabloul electric, miros de fum, becurile s-au ars si nu mai functioneaza un anumit circuit electric, o parte a retelei de curenti slabi nu mai merge  – alarma, televizor, internet, etc.

Este recomandat sa fiti atenti la orice semn sau simptom posibil si sa nu le treceti cu vederea, pentru ca, neremediate in timp util, pot genera incendii devastatoare.

Electricianul non-stop va veni rapid, va face constatarea cauzelor si a efectelor, va evalua situatia si va va propune solutia cea mai buna. El poate interveni in orice situatie, de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Oricum, daca locuiti la bloc si acesta este unul mai vechi, e posibil ca instalatia electrica sa fie depasita. Fara doar si poate, daca are mai mult de 20 de ani, ea trebuie inlocuita. Si un electrician non-stop va poate schimba in totalitate reteaua electrica a apartamentului! Daca reteua din apartamentul dumneavoastra a respectat anumite standarde si firele electrice au fost trase prin tevi sau tuburi PBV ingropate in perete, schimbarea lor va fi o operatie usoara si fara stricaciuni colaterale. Altfel, pentru a schimba firele electrice, va fi nevoie de spargerea peretilor, deci, dupa electricianul non-stop care v-a inlocuit firele electrice, va trebui sa chemati si un zugrav care sa repare peretii.