Electrician Bucuresti Electrician sector 4

Avem echipe de electricieni autorizati la interventii in toate sectoarele din Bucuresti. Fie ca este vorba de o interventie simpla sau de lucrari de complexitate ridicata poti conta pe noi.

Asiguram interventii in Bucuresti sectorul 4 in zonele Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti, Marasesti, Cutitul de Argint, Progresu, Aparatorii Patriei, Brancoveanu, Viilor.

Echipa de electricieni asigura montaj si reparatii instalatii electrice in sectorul 4.

La ce probleme intervenim in sectorul 4?

 • nu ai curent electric
 • o priza / intrerupator nu functioneaza sau a iese din perete si pune in pericol siguranta ta
 • ai defectiuni in tabloul de sigurante
 • exista un scurtcircuit
 • unul dintre aparatele electrocasnice (masina de spalat, fier de calcat) curenteaza
 • probleme cu corpurile de iluminat / electrocasnice

De ce sa alegi un electrician sector 4?

Ai garantia ca lucrarile sunt efectuate de personal profesionist – electrician autorizat ANRE. Ai cel mai scurt timp de interventie electrician sector 4 precum si de preturi mici si transparente.

Servicii electrician autorizat sector 4

 • Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • Realizare si depanare circuite electrice (aer conditionat, masina de spalat, plite electrice etc.)
 • Montare protectii scurtcircuit / suprasarcina
 • Montare corpuri iluminat
 • Montaj/schimbare prize si intrerupatoare
 • Impamantare instalatii electrice
 • Reparatii diverse

Electrician in sectorul 4 sau firma specializata? Ce alegi?

 Un meserias bun -fie el electrician in sectorul 4 sau in alta zona, inginer, constructor sau alt gen de meserias e din ce in ce mai greu de gasit, in zilele noastre, avand in vedere ca scolile profesionale nu mai sunt la moda de foarte mult timp. La fel si un electrician bun din sectorul 4, care sa faca treaba ca la carte, este greu de gasit sau extrem de ocupat si de abordat. Daca nu gasesti unul autorizat, disponibil, poti apela la o firma specializata, care colaboreaza, de obicei cu mai multi electricieni. Recomandarile sau feedback-urile pozitive sunt cartea de vizita a oricarui meserias.

Daca un electrician din sectorul 4 si-a facut bine treaba si a lucrat ca un profesionist, cu siguranta va fi apreciat si va mai primi si alte recomandari.

Daca, in schimb, a lucrat iresponsabil si nu a facut lucrarea asa cum trebuie isi pierde credibilitatea si in acelasi timp, clientela, primind doar recomandari negative. In acest fel, te poti decide daca apelezi la un electrician particular sau la o firma specializata din sectorul 4.

Cand apelam la un electrician la domiciliu, in sectorul 4?

Pentru ca meseriasii sunt din ce in ce mai putini iar problemele cu instalatia electrica sunt din ce in ce mai frecvente, in casa oricui, un electrician care se deplaseaza la domiciliul tau, in sectorul 4 e solutia de avarie. Poti cere o recomandare la un vecin sau un prieten. E imposibil sa nu aiba cineva un astfel de contact. De cele mai multe ori, aceasta solutie la indemana oricui, nu este intotdeauna cea mai buna alegere. Poate la vecinul sau prietenul tau a reusit sa rezolve problema, insa la tine, lucrarea poate sa-I depaseasca atributiile si nu va putea duce la bun sfarsit lucrarea ori va da gres. E bine sa te gandesti daca apelezi la un electrician in sectorul 4, fara autorizatie sau la o firma care lucreaza cu meseriasi bine pregatiti si instruiti, care nu au voie sa greseasca.

De ce sa alegi un electrician autorizat in sectorul 4 sau o firma autorizata?

– Un electrician autorizat ANRE, care se deplaseaza si in sectorul 4, poate interveni si lucra la instalatia electrica, in conformitate cu prevederile contractuale prevazute de firma furnizoare de energie electrica. Cei fara autorizatie nu au voie sa faca orice fel de interventie. Firmele atestate in domeniu au, in general , doar angajati autorizati ANRE.

– Orice firma autorizata sau electrician autorizat care actioneaza in sectorul 4 al capitalei, are un numar de urgenta, la care pot fi apelati la orice ora, din zi sau din noapte, in in situatii critice. Daca se constata ca situatia este critica, un personal autorizat se va deplasa in cel mai scurt timp la fata locului, pentru a interveni si rezolva problema.

– Un electrician autorizat, din sectorul 4 ofera garantie atat pentru piesele cu care a lucrat si mai ales pentru intreaga lucrare. In cazul in care apare o defectiune poate interveni, din nou fara alte costuri. – Daca e nevoie de interventii la contorul electric, un electrician autorizat din sectorul 4 sau o firma autorizata poate sa execute aceasta interventie cu acordul sau asistat de un reprezentant Enel, fara sa apara alte probleme de natura contractuala.

 

Contact: Electrician Sector 4

031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

Partenerul tau in instalatii electrice

Lucrari de instalatii electrice de orice complexitate