Electrician autorizat Bucuresti Electrician sector 2

Avem echipe de electricieni autorizati la interventii in toate sectoarele din Bucuresti. Fie ca este vorba de o interventie simpla sau de lucrari de complexitate ridicata poti conta pe noi.

Asiguram interventii in Bucuresti sectorul 2 in zonele Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa,Pipera, Mihai Bravu, Electronicii, Floreasca, Baicului, Andronache, Ion Creanga.

Echipa de electricieni asigura montaj si reparatii instalatii electrice in sectorul 2.

La ce probleme intervenim in sectorul 2?

 • nu ai curent electric
 • o priza / intrerupator nu functioneaza sau a iese din perete si pune in pericol siguranta ta
 • ai defectiuni in tabloul de sigurante
 • exista un scurtcircuit
 • unul dintre aparatele electrocasnice (masina de spalat, fier de calcat) curenteaza
 • probleme cu corpurile de iluminat / electrocasnice

De ce sa alegi un electrician sector 2?

Ai garantia ca lucrarile sunt efectuate de personal profesionist – electrician autorizat ANRE. Ai cel mai scurt timp de interventie electrician sector 2 precum si de preturi mici si transparente.

Servicii electrician autorizat sector 2

 • Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • Realizare si depanare circuite electrice (aer conditionat, masina de spalat, plite electrice etc.)
 • Montare protectii scurtcircuit / suprasarcina
 • Montare corpuri iluminat
 • Montaj/schimbare prize si intrerupatoare
 • Impamantare instalatii electrice
 • Reparatii diverse

8 motive ca sa alegi un electrician din sectorul 2 al capitalei

Te-ai saturat de lucrarile de mantuiala facute de “Dorel”, electricianul din sectorul 2 al capitalei, recomandat de vecinul de la bloc?

Ai scurt circuite electrice in casa, locuiesti intr-o casa veche si nu ai impamantare la anumite prize, vrei sa schimbi o lustra sau toata instalatia electrica a casei?

Daca locuiesti in sectorul 2 al capitalei, in Zona Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa,Pipera, Mihai Bravu, Electronicii, Floreasca, Baicului, Andronache, Ion Creanga cauta un electrician autorizat, care sa faca treaba buna pentru tine.

Instalatiile electrice, executate de electricieni in sectorul 2 al capitalei, sau oriunde altundeva, fara o calificare prealabila sau care isi face treaba superficial, reprezinta principala cauza a aparitiei numeroaselor incendii, care se produc din ce in ce mai des.

Fie din cauza unui scurt circuit, o defectiune la tabloul electric, o prize fara impamantare sau pur si simplu din cauza neglijentei electricianului necalificat, se pot produce fel de fel de nenorociri. Un electrician din sectorul 2, poate sa-ti rezolve instalatia electrica a intregii case.

Motive, ca sa alegi un electrician calificat din sectorul 2 ai destule. Iata cateva dintre acestea:

1. Montajul electrocasnicelor tale performante si conexiunea lor la reteaua electrica reprezinta principala ta preocupare in acest moment? Plita ta electrica ori hota sau masina de spalat, care te-au costat o avere, vor fi in siguranta daca apelezi la un electrician bun din sectorul 2.

2. Un electrician din sectorul 2, te poate sfatui, in cazul in care ai oscilatii sau caderi de tensiune, ce sa faci, sa nu risti sa ti se arda toata aparatura electrica din astfel de motive. Un regulator de tensiune, achizitionat din timp, la recomandarea unui electrician din sectorul 2, poate sa te scuteasca de eforturi financiare in zadar.

3. Cu ajutorul unui electrician autorizat din sectorul 2 poti sa creezi anumite sisteme pentru prizele sau intrerupatoarele care sunt un real pericol pentru cei mici. Iti poate inlocui diferite sigurante diferentiale care protejeaza impotriva electrocutarii iar copii tai vor fi in siguranta.

4. Un electrician iti poate transforma casa ta din sectorul 2, intr-o adevarata oaza luminata. Cu ajutorul unei scheme bine gandite, a surselor de lumina, electricianul tau din sectorul 2 poate transforma iluminatul intr-un instrument de design spectaculos. Astfel, iti poti pune in valoare, cu ajutorul luminii bine pozitionate, toate colturile casei sau anumite zone de lucru.

5. Un electrician autorizat din sectorul 2 iti poate asigura mentenanta intregii instalatii electrice fara sa mai fie nevoie sa apelezi la furnizorul tau de energie, la care esti arondat. Avantajul este ca se va deplasa intr-un timp cat mai scurt timp, in momentul in care ai o urgenta iar programul si-l poate face in functie de al tau.

6. Daca te confrunti din ce in ce mai des cu sigurante arse la tabloul electric, un electrician specializat se poate deplasa la domiciliul tau din sectorul 2 si te poate scuti de astfel de neplaceri. In cazul in care se impune, poate sa inlocuiasca chiar tabloul electric.

7. Daca apelezi la un electrician autorizat din sectorul 2, vei avea garantia lucrului bine facut cu materiale de buna calitate.

8. Apeland la serviciile unui electrician calificat din sectorul 2, poti evita problemele cu care te confruntai pana acum, cand apelai la orice meserias necalificat care iti lasa lucrarea neterminata din diferite motive si nu mai revenea sa finalizeze ce a inceput. Bunurile tale vor fi in siguranta, nefiind nevoie sa stai tot timpul cu ochii pe el iar la final lucrarea va fi insotita si de garantie. Repararea unei instalatii electrice nu este o simpla insiruire de prize, comutatoare sau cabluri ci presupune, din partea unui electrician experimentat din sectorul 2, o serie de cunostinte in domeniul electric si multa atentie la detalii. Un electrician autorizat din sectorul 2 iti poate asigura confortul si calitatea de care ai nevoie ca sa stai in siguranta in casa.

 

Contact: Electrician Sector 2

031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

Partenerul tau in instalatii electrice

Lucrari de instalatii electrice de orice complexitate