Montare corpuri de iluminat

Reparatii si montaj corpuri de iluminat la preturi fara concurenta. Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE asigura montarea si reparatiile pentru corpuri de iluminat interior / exterior. Intervenim atat pentru montajul corpurilor de iluminat rezidentiale cat si pentru montajul si reparatia corpurilor de iluminat cu utilizare stradala / industriala.

Este timpul pentru inlocuirea vechilor corpuri de iluminat.

Electricieni autorizati ANRE ofera servicii de montare corpuri de iluminat: lustre, aplice, proiectoare iluminat LED.

Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE asigura montarea si reparatiile pentru orice tip de corpuri de iluminat, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Fie ca este corp de iluminat rezidntial sau ca este nevoie montajul si reparatia corpurilor de iluminat cu utilizare industriala, poti apela la un electrician autorizat ANRE.

Asiguram servicii de montaj corpuri iluminat la cel mai bun raport calitate/pret din piata. Apeland la un electrician autorizat ai garantia unei lucrari bine efectuate.

Montajul corpurilor de iluminat poate fi:

Montajul incastrat este potrivit pentru plafoanele din panouri modulare, tavane casetate sau metalice, pentru plafoanele false si chiar pentru diverse corpuri de mobilier. Acest tip de montaj este specific corpurilor de iluminat de tip spot. 

Montajul suspendat presupune instalarea corpurilor de iluminat fie prin suspendare de tija metalica cu care sunt prevazute, fie prin fixarea directa in tavan sau in perete. Aceste sisteme sunt folosite atat pentru iluminarea zonelor de lucru, cat si pentru iluminatul ambiental.

Montajul aparent este caracteristic corpurilor de iluminat de tip plafoniera sau celor de perete.

Pentru un montaj eficient al corpurilor de iluminat alegeti un electrician cu experienta. O lucrare electrica realizata corespunzator reduce semnificativ posibilitatea de accidente.