Electrician Autorizat .com.ro ofera servicii profesionale de mentenanta instalatii electrice si automatizari. Este mai ieftin sa previi! Asiguram servicii de mentenanta instalatii electrice pe baza de abonament/contract atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Serviciile de mentenanta electrica sunt prestate in general catre firme si asociatii de propietari / ansambluri rezidentiale.

Inainte de semnarea unui contract de mentenanta instalatii electrice se face o evaluare a instalatiei electrice:

  • Modul de executare / calitatea instalatiei electrice
  • Calibrarea corecta la nevoile de consum electric
  • Corectitudinea calibrari sigurantelor
  • Verificarea dimensiunii conductoarelor electrice, verificarea conexiunilor la tablou / doze
  • Verificarea instalatiei de protectie
  • Verificarea circuitului de impamantare

Dupa aceasta verificare se propun solutiile de fixare pentru eventualele defectiuni constatate si se propune abonamentul de mentenanta potrivit clientului.

Este bine de stiut insa ca lucrarile de mentanta instalatii electrice sunt esentiale pentru functionarea in parametrii optimi precum si pentru siguranta instalatiei electrice. Prevenind problemele reduci costurile cu reparatia – pe de o parte costurile reparatiei sunt mai mici datorita defectiunilor mai „mici” ce vor aparea, pe de alta numarul reparatiilor „capitale” va scadea in timp.

Este important de stiut ca si pentru persoanele fizice, simpli propietari ai unui apartament, este recomandata efectuarea de verificari periodice ale instalatiei electrice. Se poate astfel creste durata de viata a sistemului de iluminat, a electrocasnicelor si a tuturor aparatelor din casa. Intotdeauna este mai ieftin sa previi!

Serviciile de mentenanta si reparatii trebuie efectuate intotdeauna de un electrician autorizat ANRE. Trebuie evitat contactul cu mesteri neautorizati si fara certificari ce fac lucrari de mantuiala ce iti pot pune in pericol siguranta.