Electrician de urgenta

Ai probleme cu instalatia electrica? Cheama acum un electrician autorizat ANRE. Asiguram servicii de reparatii instalatii electrice in regim de urgenta. Interventii rapide electricieni Bucuresti si Ilfov.

Interventii de urgenta pentru:

Lipsa tensiunii electrice

Daca nu ai curent electric in casa sau ai orice fel de avarie la instalatia electrica cheama un electrician autorizat.

Defectiuni / modernizari tablourilor electrice

Daca tabloul electric nu functioneaza sau e doar timpul pentru montarea unuia mai modern si eficient nu ezita sa apelezi la un electrician.

Sisteme de protectie

Montam sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii. Deasemenea un electrician autorizat ANRE va evalua riscul de incendiu. Alege sa te simti in siguranta.

Reparatii sisteme de iluminat

Ai de reparat sau inlocuit o lustra sau o aplica. Sistemul de iluminat nu mai merge? 

Montari intrerupatoare / prize si cablare

Daca ai de montat intrerupatoare sau prize sau ai de realizat orice fel de traseu electric. Cablam internet si TV. Instalam circuite suplimentare pentru aer conditionat, masina de spalat rufe/vase, plita electrica. Montam si punem in functiune diferite aparate electrocasnice.

Interventii non-stop la instalatia electrica

Un electrician urgente care actioneaza in regim non-stop te salveaza de la situatii neplacute. Atunci cand te confrunti cu probleme grave la instalatia electrica, cu pene dese de curent, prize cu fire iesite sau care stau sa cada, o casa veche cu instalatia electrica depasita de timp, cauta urgent un electrician care actioneaza in regim non-stop.

Cu atat mai mult, daca problemele cu care te confrunti sunt din cauza unei locuinte cu o vechime mai mare de 20 de ani. In cazul in care nu s-a intervenit in niciun fel la partea electrica din acea locuinta, trebuie sa iei in calcul, urgent, refacere intregii instalatii. O instalatie electrica defectuoasa face doar risipa si va poate pune in pericol, atat pe tine, cat si familia ta sau locatarii intregului imobil.

Apeleaza urgent un electrician autorizat ANRE care poate sa execute urmatoarele reparatii sau modificari, in regim de urgenta:

– Ofera servicii de refacere a intregii instalatii din locuinta ta

– Efectueaza trasee noi pentru de cabluri si instalatii electrice noi

– Monteaza si repozitioneaza prizele desprinse de pe perete, usor, rapid si in conditii de maxima siguranta

– Monteaza intrerupatoarele defecte

– Instaleaza dozele de aparat si cele de legatura

– Realizeaza conexiunile electrice

– Monteaza si repara orice tip de tablou electric, in conformitate cu noile norme in vigoare

– Intervine asupra oricarui tip de aparatura electrica si electrocasnica din locuinta sau de la birou

– Monteaza si instaleaza aparate de aer conditionat

Nu are costuri ascunse si in plus, ofera transparenta pretului. Indiferent de lucrarea executata comunica costul acesteia inca dinainte de a incepe, dupa o simpla constatare.

Un electrician urgente are o zona de acoperire mare si poate interveni si in zona unde tu locuiesti, fara sa perceapa costuri suplimentare. Doar asa problemele urgente la instalatia electrica pot fi rezolvate.

Un electrician autorizat poate interveni la instalatia electrica, indiferent daca problemele sunt la interior sau in exteriorul cladirii, stradal sau in spatii comerciale. Poate rezolva problemele de natura electrica, urgent in cel mai scurt timp. Este disponibil non-stop pentru servicii de maxima urgenta la instalatia electrica.

Electrician urgente – Beneficiile serviciilor oferite

Un electrician urgente ofera servicii in regim non-stop pentru instalatia electrica, expertiza profesionista si servicii de calitate.

● Un electrician autorizat pentru urgente va lucra doar cu materiale de calitate si in plus, beneficiezi de o garantie mai mare a lucrarii cu astfel de materiale;

● Poate schimba intreaga instalatie electrica a casei, proiecteaza si realizeaza montaje sigure pe Cupru;

● Un electrician urgente, cu autorizatie ANRE, proiecteaza si realizeaza instalatii electrice pentru locuinte sau orice tip de cladire;

● Instaleaza orice tip de centrale electrice, calorifere, boilere sau poate interveni la problemele aparute la acestea.

● Face revizii periodice la instalatiile electrice dintr-o cladire si recomanda cele mai bune solutii.

● Monteaza si repara orice fel de aparatura electrica sau electrocasnica din casa: aragazuri, masini de spalat, monteaza cuptoare sau plite electrice.

● Asigura mentenanta la orice tip de aparate electrice si electrocasnice din locuinta, esentiala pentru siguranta dumneavoastra si pastrarea acesteia in parametrii de optima functionare.

● Monteaza impamantari si protectii impotriva electrocutarii, a supratensiunii si ofera solutii pentru preintampinarea in viitor a unor astfel de probleme;

● Monteaza circuite suplimentare pentru masina de spalat, contor, cuptorul electric ori aparatele de aer conditionat;

● Repara sau schimba tablouri electrice si, in plus are autorizatia necesara de la Autoritatea Nationala in Domeniul Energiei sa intervina cand sunt probleme, fara sa incalce clauzele prevazute in contract;

● Un electrician urgente asigura asistenta si sfaturi profesionale pentru a preaintampina eventualele probleme de natura electrica, ce pot aparea pe viitor;

● Remediaza si vine cu solutii concrete pentru toate defectiunile survenite la instalatia electrica dintr-o cladire;

● Se deplaseaza in cel mai scurt timp de la solicitare, la adresa unde au aparut probleme. Daca situatia o impune, poate sa vina insotit cu alti colegi pentru a remedia o situatie mai complicate, in conditiid e maxima siguranta.

● La finalul lucrarii ofera garantie pentru materialele folosite si pentru intrega lucrare.

Un electrician urgente, cu autorizatie ANRE, are autoritatea sa actioneze asupra instalatiilor electrice din orice spatiu, indiferent de natura problemelor aparute la instalatia electrica din acea cladire. Pentru siguranta ta si a intregii familii apeleaza cu incredere la electricieni urgente care actioneaza in regim non-stop. Scopul interventiei in regim de urgenta, realizata de echipe de electricieni autorizati, este remedierea problemelor de maxima urgenta, de moment si nu inlocuirea de instalatii sau aparate.

Unde intervenim de urgenta

Zone acoperite de interventiile in regim de urgenta electrician autorizat:

  • electrician sector 1 : Bucuresti: Bucurestii Noi, Aviatiei, Victoriei, Domenii , Dorobanti, Floreasca, Romana, Plevnei , Grivita, Pajura;
  • electrician sector 2 : Colentina, Floreasca , Mosilor , Iancului , Obor , Pantelimon , Stefan cel Mare , Tei;
  • electrician sector 3 : Alba Iulia, Salajan, Unirii, Vitan, Universitate, Rosseti, Victoriei, Nicolae Grigorescu, Dristor, Decebal, Titan, Blv. 1 Decembrie, Chisinau;
  • electrician sector 4 : Oltenitei , Tineretului , Giurgiului , Filaret , Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Vacaresti , Luica, Racovita;
  • electrician sector 5 : Rahova, Panduri, Cosbuc, Uniri, Salaj, Pieptanari, Ferentari, Alexandriei, Victoriei, 13 Septembrie, Viilor, Petre Ispirescu;
  • electrician sector 6 : Timisoara, Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Lujerului, Crangasi, Plevnei, Timisoara, Gorjului, Uverturii, Valea Oltului, Compozitorilor, Prelungirea Ghencea, Valea Argesului;
  • electrician Ilfov.

Partenerul tau in instalatii electrice

Lucrari de instalatii electrice de orice complexitate