De ce sa colaborezi cu o firma de instalatii electrice

De ce sa colaborezi cu o firma de instalatii electrice

O instalatie electrica corect realizata si bine intretinuta reduce semnificativ posibilitatea aparitiei accidentelor sau daunelor electrice. Deci, este foarte important ca orice lucrare de natura electrica sa fie efectuata de personal calificat care are cunostintele, abilitatile si expertiza necesare pentru a evita pericolele pe care le poate crea electricitatea.

De ce sa alegi sa colaborezi cu o firma de instalatii electrice?

Un electrician autorizat prin instruirea continua si experienta, detine cunostinte specifice si aprofundate despre lucrul cu electricitatea. Are abilitatile si expertiza tehnica specializata pentru instalarea, repararea si intretinerea instalatiilor electrice, a dispozitivelor si accesoriilor aferente.

Iata cateva motive pentru a alege sa lucrezi cu o firma de instalatii electrice:

 • Experienta. Cunostintele si experienta practica sunt puctele forte ale unui electrician profesionist. In plus, autorizarea in domeniu este o garantie pentru o lucrare sigura si eficienta. 
 • Transparenta. Un electrician profesionist va explica intotdeauna ce va face si de ce si se va asigura ca niciun client nu ramane nelamurit cu privire la serviciul electric ce il va presta. Va prezenta detaliat fisa de pret, astfel incat sa nu existe surprize pe factura finala. 
 • Satisfactie 100% garantata. Comunicarea cu clientii este esentiala. Lucrarile electrice sunt efectuate cu maxim de responsabilitate si in conformitate cu cerintele clientilor. Experienta in domeniu este un atu pentru remedierea oricarei probleme electrice.
 • Siguranta. Siguranta este prioritatea principala a unui electrician autorizat iar orice interventie electrica este efectuata cu respectarea normelor in vigoare. Tot timpul este la curent cu cerintele legale de siguranta si isi desfasoara activitatea in conformitate cu acestea.
 • Confort. Intelegem ca timpul clientului este limitat. Un electrician profesionist va interveni rapid si cu instrumentele potrivite pentru a finaliza orice reparatie sau instalare in timp util.

Fie ca trebuie sa efectuezi mici reparatii electrice sau sa refaci intreaga instalatie, alegerea electricianului potrivit este o decizie importanta pentru succesul proiectului. Munca electrica necesita un electrician cu experienta si abilitati in domeniu.

O firma de instalatii electrice detine echipe bine pregatite si echipament performant pentru a finaliza la timp fiecare lucrare si la standarde inalte. 

Este bine stiut ca, atunci cand vine vorba de munca cu electricitatea se poate intampla orice si, prin urmare, este bine sa te asiguri ca electricianul pe care il vei contracta detine asigurare de raspundere civila si deasemenea ofera garantie pentru fiecre lucrare. Daca locuinta sufera daune din cauza lucrarilor electrice si ai angajat un electrician care este asigurat, atunci cu siguranta vei fi compensat integral. O firma de instalatii electrice lucreaza doar cu electricieni autorizati.

Ce servicii ofera o firma de instalatii electrice

Electricienii profesionisti ofera o gama complexa de servicii, inclusiv reparatii, instalare, intretinere preventiva, inspectii si teste de siguranta. Atunci cand alegi un electrician cauta o firma de instalatii electrice care sa poata furniza aceste servicii.

Servicii de reparatii electrice

 • remedierea defectiunilor la prizele electrice, intrerupatoare si corpurile de iluminat
 • repararea tablourilor electrice si rezolvarea problemelor cauzate de o suprasarcina electrica
 • reparatii echipamente si dispozitive electrice, etc.

Servicii de instalare electrica

 • cablare electrica pentru locuinte noi si recablare a locuintelor existente
 • montare sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii
 • instalare corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare
 • instalare circuite suplimentare pentru aer conditionat, masina de spalat rufe/vase, plita electrica
 • inlocuirea componentelor sistemului electric cu o noua tehnologie de economisire a energiei, erc.

Servicii de mentenanta si verificari electrice

 • intretinerea preventiva a tuturor aparatelor si circuitelor electrice
 • verificarea si testarea instalatiilor in conformitate cu normele de siguranta impuse de lege, etc.

Servicii electrice de urgenta

 • interventii in regim de urgenta pentru: lipsa tensiunii electrice, prize sau intrerupatoare arse, un comutator sau o priza electrica este fierbinte la atingere, uminile palpaie continuu, zgomote emise de la o priza sau intrerupator, intreruperea partiala a alimentarii cu energie, zgomote in tabloul electric, furnicaturi la atingerea diverselor dispozitive electrice, etc.

Stilul de viata modern face ca majoritatea proprietatilor sa fie complet dependente de electricitate. Defectiunile electrice nu doar ca provoca inconveniente, stres, dar pot fi si o amenintare pentru viata. Desi poate fi tentant sa autodiagnosticati o problema si sa incercati personal repararea acesteia, prudent este sa apelati la serviciile unui electrician calificat care poate oferi remedierea problemei in conditii de maxima siguranta.

E bine sa ai intotdeauna la indemana numarul de contact al unei firme de instalatii electrice, care poate interveni non-stop cu o echipa de electricieni autorizati.