Servicii de calitate si preturi avanatajoase oferite de electricieni autorizati pentru instalatii electrice

Servicii de calitate si preturi avanatajoase oferite de electricieni autorizati pentru instalatii electrice

Problemele la instalatia electrica nu contenesc sa apara, in propria locuinta sau la birou, tocmai cand iti e lumea mai draga? Daca prizele cad, penele de curent sunt din ce in ce mai dese sau trebuie intervenit in regim de urgenta la instalatia electrica dintr-o locuinta mai veche, un electrician autorizat te va ajuta cu toate probleme ce trebuie rezolvate in astfel de situatii si iti poate face si oferte de pret pentru lucrari mai mari.

Un electrician care lucreaza in regim non stop, se va deplasa in cel mai scurt timp la locatia mentionata de fiecare client in parte, rezolvand orice fel de problema la instalatia electrica iar pretul pentru astfel de interventii, in regim de urgenta, incepe in general de la 50 lei. Unul autorizat ANRE poate asigura interventii la instalatia electrica, chiar daca aceasta se afla in interiorul casei tale sau in gospodaria ta, stradal sau in spatii comerciale.

De asemenea, poate rezolva problemele de natura electrica, care sunt de maxima urgenta, in cel mai scurt timp posibil. In plus, daca apelezi in regim de urgenta la un electrician, care asigura servicii non stop, acesta se deplaseaza la domiciliul tau, la orice ora, pentru interventii la instalatia electrica, oferind servicii cat mai complexe si diverse, la preturi avantajoase.

Vezi in continuare preturile pentru diferite tipuri de instalatii electrice

Preturile practicate de electricieni autorizati, pentru interventii la instalatia electrica, pe raza Bucurestiului si a judetului Ilfov sunt cuprinse in general intre 70 si 100 de lei, pret ce include deplasarea si constatarea problemei.

Pentru reparatii la instalatia electrica, remediere sau inlocuire, un electrician are stabilit un pret de aproximativ 40 de ron, incluzand si manopera.

Iata ce preturi practica un electrician pentru lucrari mai complexe la instalatia electrica:

Pentru inlocuirea unui tablou electric de apartament, ce include si deplasarea se cere aproximativ 180 de lei

Pentru inlocuirea intregii instalatii electrice dintr-o garsoniera, un electrician autorizat va cere un pret de aproximativ 1000 de lei

In cazul inlocuirii intregii instalatii electrice dintr-un aparatament cu doua camere, din Bucuresti, un electrician va practica un pret de aproximativ 1700 de lei iar pentru cele de trei si patru camere preturile sunt cuprinse intre 2000 si 2800 de lei.

Pentru dezafectarea instalatiei electrice mai veche dintr-o incapere, un electrician va cere un pret de aproape 80 de lei.

Pentru trasee ce trebuie stabilite sub tencuiala, pretul este in jur de 5,5 lei/metru liniar.

La preturi variabile, un electrician autorizat poate realiza urmatoarele lucrari la instalatia electrica:

Montaj corpuri de iluminat si schimbarea prizelor, desprinse de pe perete, usor, rapid si in conditii de maxima siguranta.

Asigura expertiza profesionista si servicii de calitate;

Un profesionist lucreaza cu materiale de calitate si in plus, poti beneficia de o garantie mai mare a lucrarii cu astfel de materiale;

Un electrician autorizat proiecteaza si realizeaza instalatii electrice pentru locuinte sau orice tip de cladire;

Instaleaza centrale electrice, calorifere, boilere sau poate interveni la problemele aparute la acestea si recomanda cele mai bune solutii;

Un electrician autorizat face revizii periodice la instalatiile electrice din orice locuinta.

Monteaza orice fel de aparatura electrica sau electrocasnica din casa: aragaze electrice, masini de spalat, monteaza cuptoarele si plitele electrice.

Asigura mentenanta la orice tip de aparate electrice si electrocasnice, esentiala pentru siguranta dumneavoastra.

Monteaza impamantari si protectii impotriva electrocutarii, a supratensiunii si ofera solutii pentru a preintampina astfel de probleme;

Monteaza circuite suplimentare pentru masina de spalat, cuptorul electric sau aparatele de aer conditionat;

La finalul lucrarii ofera garantie pentru intreaga lucrare. Pentru siguranta dumneavoastra si a intregii familii apelati cu incredere la electricieni autorizati ANRE, care ofera servicii de calitate.