Preturi practicate de electricieni autorizati pentru montaj tablou electric

Preturi practicate de electricieni autorizati pentru montaj tablou electric

Aveti o locuinta noua sau locuiti intr-una unde trebuie schimbat tabloul electric vechi de tipul celor cu sigurante fuzibile, care nu mai sunt sigure si nu mai ofera siguranta in exploatare?

Solutia ar fi schimbarea cu un tablou electric mai performant, iar pentru montaj apelati la un electrician autorizat ANRE care ofera servicii sigure si preturi transparente.

Se impune schimbarea tabloului electric, mai ales daca locuiti in blocuri mai vechi de 30 de ani, care au fost gandite in asa fel incat instalatia electrica sa aiba un anumit consum, mult mai mic decat cel din prezent, care este cu mult depasit si trebuie sa satisfaca nevoile noastre de consum din ce in ce mai ridicate iar pentru montaj se va apela doar la servicii autorizate care ofera in acelasi timp si preturi avantajoase.

Avansul tehnologic cat si tendinta de productie a electronicelor si electrocasnicelor, cu un indice ridicat de eficienta, este insa un avantaj insuficient, cand vorbim de cladiri vechi. In orice cladire mai veche exista consumatori care pot supraincarca reteaua de energie electrica, chiar daca sunt folositi pe perioade scurte de timp. Electrocasnicele precum: masina de spalat, frigiderul sau aerul conditionat, cu un indice al eficentei ridicat, la momentul pornirii, creeaza varfuri temporare de consum.

Toate aceste suprasolicitari dintr-o anumita cladire vor fi transmise catre instalatia de energie electrica si mai apoi catre tabloul de sigurante. De cele mai multe ori, acesta este depasit de situatie si e necesara interventia unui electrician autorizat ANRE pentru inlocuirea si montarea unui tabloul electric mai performant, care nu implica totodata si preturi mai mari.

Un electrician autorizat poate rezolva orice problema de natura electrica, in regim de maxima urgenta, in cel mai scurt timp posibil. In plus, daca apelezi in regim de urgenta la un electrician, care asigura servicii non stop, pentru montaj sau inlocuirea tabloului electric ori la instalatia electrica defecta, acesta este disponibil la orice ora, oferind servicii cat mai complexe si diverse, la preturi avantajoase.

Preturile pentru montaj tablou electric sunt:

Preturile practicate de electricieni autorizati, ce pot include si montajul tabloului electric sau orice tip de interventie la instalatia electrica, pe raza Bucurestiului si a judetului Ilfov, sunt cuprinse in general intre 70 si 100 de lei.

Aceasta suma include deplasarea si constatarea problemei.

Pretul pentru interventii in regim de urgenta la instalatia electrica se scade, de obicei, din costul lucrarilor mai mari de 1000 de lei.

Preturile practicare de un electrician pentru instalarea sau montajul unui tablou electric pot diferi, in functie de complexitatea lucrarii si de distanta unde trebuie facuta deplasarea, astfel:

Pentru inlocuirea sau montajul unui tablou electric de apartament, ce include si deplasarea, un electrician cere, in medie, aproximativ 180 de lei

Pentru montaj suport contor electric, un electrician practica un pret de maxim 50 de lei

Pentru montajul unui tablou electric cu doua sau patru sigurante/posturi costurile nu vor depasi 60 de lei Pentru montajul unor tablouri electrice cu 6, 8, 12 sau 16 sigurante, un electrician practica preturi cuprinse intre 70 si aproximativ 200 de lei

Preturile pentru montajul unor tablouri electrice cu 18, 24 sau 36 de sigurante, practicate de electricieni autorizati ANRE, sunt cuprinse intre 200 si aproximativ 400 de lei.

Pentru montat sau demontat sigurante de 10A, 16A, 20A sau 25A preturile sunt de aproximativ 20 de lei.

Unele preturi pentru montajul unui tablou electric, practicate de electricieni autorizati, pot fi negociabile, in functie de anvergura lucrarii si gradul de dificultate al acesteia.

La finalul oricarei lucrari, un electrician autorizat trebuie sa mentioneze in procesul verbal interventiile efectuate, pentru a va asigura garantia lucrarilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *