Cele mai solicitate servicii – instalatii electrice Bucuresti

Cele mai solicitate servicii – instalatii electrice Bucuresti

Ca e vorba despre un imobil nou sau unul vechi, de montaj instalatie noua sau remediere instalatie veche, firmele specializate in instalatii electrice Bucuresti ofera servicii diversificate, complexe si de o calitate superioara. Totodata veti beneficia de garantie pentru lucrarea respectiva, dar si pentru materialele folosite.

Vom incerca sa trecem in revista care sunt cele mai solicitate servicii in acest domeniu.

Alimentarea cu energie electrica a cladirilor nou construite – cel mai des solicitat serviciu in instalatii electrice Bucuresti

Desi viitorul va fi curand al cladiri cu consum de energie aproape zero, capabile sa se alimenteze singure din resursele naturale, in prezent, mai toate cladirile nou construite necesita racordarea la sistemul national de furnizare a energiei electrice. Pentru acest serviciu se poate apela la orice firma de instalatii electrice Bucuresti. Aceasta operatie presupune cateva etape care se pot modifica in functie de legislatia in vigoare, de aceea recomandam sa va interesati care sunt pasii. Desigur, o firma specializata in instalatii electrice Bucuresti, trebuie sa fie la curent cu orice modificare legislativa si sa va poate indruma.

Extinderea sau modificarea retelei electrice

Daca ati realizat modificari in casa, sau chiar v-ati extins, este foarte posibil sa aveti nevoie de o firma de instalatii electrice Bucuresti pentru a adapta si reteaua electrica. Cu siguranta vor fi necesare prize sau corpuri de iluminat noi, cabluri electrice care trebuie pozate fie prin pereti fie prin tuburi, poate chiar schimbarea panoului electric.

Montarea unui nou tablou electric

Fie ati renovat imobilul, fie ati achizitionat aparatura electrica noua si panoul vechi de curent nu mai face fata, daca aveti nevoie de montarea unui nou tablou electric, va trebui sa apelati la o firma specializata in instalatii electrice Bucuresti, dar si la un reprezentant ENEL.

Montare de corpuri de iluminat suplimentare

Poate fi vorba de lustre, aplice sau surse suplimentare de iluminat. Firmele specializate in instalatii electrice Bucuresti va pot oferi servicii de calitate si de aceasta data. Mai mult, daca este vorba despre cresterea numarului de consumatori electrici, acestea, in urma unor calcule de consum general, va pot spune daca va fi sau nu va fi necesar sa schimbati si panoul electric.

Montare protectii impotriva socurilor electrice

Pentru a va proteja de socurile electrice care pot interveni in gospodarie si nu numai, exista posibilitatea sa montati in panoul electric un dispozitiv de protectie diferential foarte sensibil. Acesta, in cazul atingerii accidentale a unei parti din instalatia electrica aflata sub tensiune, decupleaza alimentarea cu energie electrica a intregii instalatii. Se monteaza direct la firele care vin de pe stalp si are ca efect decuplarea sigurantelor de la panoul electric in caz de necesitate. O firma specializata in instalatii electrice Bucuresti va realiza aceasta operatie.

Montare instalatii de iluminat cu senzori

Pentru a reduce consumul de energie electrica si a avea luminate holurile si alte spatii de trafic mai mic, se pot monta senzori care sa nu permita ca lumina sa ramana aprinsa daca nu este sesizata miscare in locul respectiv. O operatie pentru care puteti solicita o firma care se ocupa de instalatii electrice Bucuresti.

Refacerea instalatiilor electrice vechi

Refacerea unei instalatii electrice poate fi o operatie complexa si de durata. O firma specializata in instalatii electrice Bucuresti cu experienta, stie ca aceasta manopera presupune mai multe etape: scoaterea instalatiei vechi, discutarea cu beneficiarul despre instalatia noua si proiectarea acesteia in functie de specificatiile primite, realizarea instalatiei noi. Unele firma ofera si servicii de remediere a zidariei care va fi afectata atat la dezafectarea cablurilor vechi pozate prin pereti, cat si de pozarea celor noi, fie ca acestea se fac prin pereti sau prin tuburi de PVC.