Asistenta tehnica pentru instalatii electrice

Asistenta tehnica pentru instalatii electrice

Cand vine vorba de electricitate si pericol de electrocutare te feresti sa intervii iar in casa au aparut fel de fel de probleme si ai nevoie de asistenta tehnica pentru intreaga instalatie electrica? Cel mai indicat este sa apelezi sa un electrician autorizat care sa intervina in caz de probleme majore sis a iti ofere asistenta tehnica pentru intreaga instalatie electrica.

Intereseaza-te la furnizorului tau de energie daca iti poate oferi pachete avantajoase pentru asistenta tehnica pentru instalatii electrice sau cauta un electrician autorizat care sa rezolve problemele urgente. Poti beneficia de oferte bune de pret pentru interventii la orice ora, in caz de urgente si nu numai. Un electrician autorizat ANRE, care poate oferi asistenta tehnica pentru instalatii electrice, va avea o legitimatie, eliberata de autoritatea in cauza, care ii ofera dreptul sa intervina in orice situatie.

El poate sa intervina asupra instalatiei electrice, chiar daca aceasta se afla in interiorul unei locuinte, stradal sau in spatii comerciale. Astfel, o echipa formata din doi sau mai multi electricieni autorizati ANRE se va deplasa in cel mai scurt timp si rezolva orice problema de natura electrica, din orice spatiu si va oferi asistenta tehnica suplimentara pentru intreaga instalatie electrica.

In cazul in care aveti nevoie de un pachet de asistenta tehnica pentru instalatii electrice atat pentru constructii civile cat si industriale, echipele de electricieni pot realiza urmatoarele interventii si reparatii:

  • Beneficiati de servicii pentru schimbarea contorului. In acest caz, se impune interventia doar a unui electrician autorizat, altfel distribuitorul tau de energie te poate trage la raspundere.
  • Servicii pentru schimbat becuri, reparat si montaj prize. Pot fi incluse si serviciile de montaj pentru intreaga de aparatura electrica sau electrocasnica din casa: aragaze, masini de spalat, montaj cuptoare si plite electrice.
  • Montaj circuite suplimentare pentru masina de spalat, cuptorul electric ori aparatele de aer conditionat si reparatii ale acestora. In cazul in care se decide schimbarea intregii instalatii electrice din locuinta se va realiza un proiect nou pentru inlocuirea acesteia cu una garantata pe o perioada mai lunga de ani din cupru.
  • Servicii de schimbare a tabloului de sigurante, unde se impune interventie autorizata, fara sa se incalce clauzele prevazute in contract.
  • Servicii de protectie scurtcircuit, protectii impotriva electrocutarii. Se pot realiza servicii de impamantari sau protectii impotriva supratensiunii si va vor fi oferite inclusiv solutii pentru a preintampina astfel de probleme.
  • Servicii de calitate de mentenanta pentru orice tip de aparate electrice si electrocasnice, esentiala pentru siguranta dumneavoastra si pastrarea acesteia in parametrii de optima functionare.
  • In pachetul de asistenta tehnica pentru instalatii electrice, oferite de furnizorul de energie sunt incluse si reviziile periodice la intreaga instalatie electrice din intreaga locuinta. In caz de asistenta tehnica pentru instalatii electrice sau in alt fel de situatii de maxima urgenta, echipele de electricieni autorizati vor lucra doar cu materiale de calitate si vor oferi garantia lucrarii si a materialelor cu care au lucrat.
  • Se ofera servicii de instalare centrale electrice, boilere ori de reparatii pentru problemele aparute la acestea.
  • In cazul serviciilor de asistenta tehnica pentru instalatii electrice oferite de furnizorul de energie puteti beneficia de solutii avantajoase si sfaturi profesionale pentru a putea preintampina probleme majore ce pot aparea in timp la instalatia electrica. De asemenea, in caz de pana electrica intr-o locuinta sau un cartier se va interveni in cel mai scurt timp pentru remedierea situatiei.

Serviciile de asistenta tehnica pentru instalatii electrice, facute de electricieni autorizati ANRE, au ca scop principal siguranta dumneavoastra si a tuturor celorlalte persoane si bunuri aflate intr-un imobil si remedierea problemelor de maxima urgenta, de moment.

Asistenta tehnica non-stop pentru instalatii electrice, oferita de electricieni autorizati ANRE.