Ar trebui sa modernizez tabloul electric? 8 motive pentru a o face

Ar trebui sa modernizez tabloul electric? 8 motive pentru a o face

Tabloul electric este una dintre componentele esentiale ale sistemului electric din casa. Acest dispozitiv este responsabil pentru furnizarea de energie in intreaga casa. Dar, odata cu trecerea vremii, tabloul electric devine depasit.

In acest moment, te confrunti cu intrebarea: ar trebui sa-mi actualizez tabloul electric? Exista diferite tipuri de modernizare a panourilor electrice: poti actualiza tabloul electric la 200 amperi, sau poti inlocui sigurantele vechi cu sigurante moderne.

De ce ar trebui sa fac upgrade panoului meu electric?

Iata cateva motive:

Casa ta este veche

Apartamentele rezidentiale vechi ofera o atmosfera confortabila si retro. Cu toate acestea, aceste apartamente au panouri electrice invechite si ar putea sa nu poata face fata cerintelor de consum ale aparatelor electrice moderne. Daca locuinta ta are un panou electric de 60 de amperi, poate fi necesar sa actualizezi panoul electric la 200 de amperi. In acest fel, poti utiliza echipamentele electrice moderne de care ai nevoie.

Introduceti aparate noi

In plus, este posibil ca panourile electrice depasite sa nu poata alimenta corect toate aparatele electrice din casa. Acestea includ frigiderul, unitatea de aer conditionat, cada cu hidromasaj, uscatoarele, incalzitoarele de apa si masina de spalat. Majoritatea acestor aparate electrice necesita un circuit de 240V. Daca vrei sa achizitionezi electrocasnice noi, inlocuirea sau modernizarea tabloului electric e o idee buna. Apeleaza intotdeauna la un electrician autorizat pentru montare tablou electric.

Inlocuiti cutia de sigurante clasice cu panou de intrerupatoare

Mai mult, sigurantele au devenit depasite. Intrerupatoarele sunt acum mai eficiente si nu se declanseaza din cauza supraincarcarii. O inlocuire a tabloului electric ofera o oportunitate excelenta de a inlocui cutia de sigurante cu un panou de intrerupatoare.

Preveniti posibilele incendii electrice

In timp, conexiunile supraaglomerate se pot transforma in conexiuni slabe, putand provoca defectiuni la cabluri care pot duce la incendii. Modernizarea panoului electric ajuta la prevenirea posibilelor incendii.

Asigurati un flux constant de energie electrica

Un tablou electric nou va contribui la asigurarea unui flux constant de energie electrica. Astfel, nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la problemele aparatelor arse si a luminilor care palpaie.

Adaugati mai multe aparate

Din cand in cand, poate fi necesar sa adaugi mai multe aparate electrice in casa ta. Daca inlocuiesti cutia de sigurante cu panoul de intrerupatoare, poti adauga cu usurinta si mai multe aparate in casa. 

Asteptati-va la mai putine supratensiuni atunci cand modernizati panoul electric la 200 amperi

In plus, inlocuirea sau modernizarea tablourilor electrice previne, de asemenea, caderile de curent. Daca actualizezi panoul electric la 200 amperi cu siguranta caderile de curent o sa fie mai rare.

Economisiti bani

Mai mult, modernizarea panoului electric te va ajuta sa economisesti bani. Un panou nou ruleaza mai eficient. Prin urmare, atunci cand modernizezi panoul electric, poti economisi bani pe factura electrica in fiecare luna.

Cum ar trebui sa fac upgrade panoului meu electric? Angajati un electrician expert astazi!

Pentru inlocuirea sau actualizarea panoului electric, apelati la expertii nostri de la Electrician Autorizat. Electricienii nostri calificati au instrumentele si expertiza pentru a executa tot felul de proiecte de modernizare a panourilor electrice. Va garantam servicii de calitate.