Reparatii instalatii electrice non-stop in Bucuresti si Ilfov

Reparatii instalatii electrice non-stop in Bucuresti si Ilfov

Firmele specializate in reparatii instalatii electrice non-stop in Bucuresti si Ilfov, ofera servicii profesionale de o inalta calitate, prin electricienii autorizati ANRE pe care ii au in palmares.

Pe langa faptul ca au un numar de urgente unde preiau apeluri la orice ora din zi si din noapte, ele ofera si posibilitatea de interventii non-stop. Deci, se poate apela oricand la aceste firme, ele avand servicii specializate atat pentru lucrarile normale cat si pentru cele urgente.

Cand avem nevoie de reparatii electrice non-stop in Bucuresti si Ilfov?

Situatiile pot fi variate si mai mult sau mai putin urgente. Depinde, desigur, de situatie, de circumstante si de gravitatea problemei. Orice problema ivita pe partea electrica, daca nu e remediata la timp si se complica, poate duce la adevarate dezastre! Si aici poate fi vorba si despre o priza simpla care da semne de supraincalzire. Daca langa acea priza sunt obiecte inflamabile, se poate spune ca avem reteta perfecta pentru un incendiu de proportii! De aceea nu trebuie lasate la voia intamplarii niciun simptom, oricat de mic si, aparent, lipsit de importanta. Faptul ca exista si posibilitatea de a face reparatii electrice in regim non-stop, ne da posibilitatea de a apela la orice ora la sfatul unui specialist, fie chiar si numai pentru a face o sesizare si a stabili daca este sau nu nevoie de interventie de urgenta sau nu.

Cine se poate ocupa de reparatii electrice non-stop in Bucuresti si Ilfov?

De aceste reparatii se poate ocupa numai un electrician autorizat ANRE din Bucuresti sau Ilfov. Un astfel de electrician are o legitimatie eliberata de ANRE care ii da dreptul si competenta sa intervina asupra instalatiilor electrice de orice fel din apartamente, case, vile sau birouri.

El este autorizat sa execute interventii pentru a remedia avariile ivite atat la instalatia electrica din interior, cat si la cea din exterior. Ca e vorba despre legaturi slabite si deteriorate, de intrerupatoare sau de prize defecte, el poate executa orice lucrare de reparatie.

Reparatiile electrice non-stop din Bucuresti si Ilfov, pot include si lucrari de interventie asupra tablourilor electrice, astfel:

  • inlocuire sau montaj tablou electric, inlocuire sau montaj sigurante automate.
  • Tot in regim de urgenta cu posibilitate non-stop de executie pot fi si problemele ivite la corpurile de iluminat sau alte operatii de montat electrocasnice. Acestea din urma, insa, nu se incadreaza la urgente.

Atentie – in cazul reparatiilor electrice non-stop in Bucuresti si Ilfov, prin contractul semnat cu furnizorul de energie electrica, dumneavoastra sunteti obligati sa apelati numai la o firma sau un electrician autorizata ANRE

Nu apelati la firma sau electricieni care nu au aceasta autorizare, pentru ca riscati sa incalcati clauzele contractuale.

Care este scopul unei reparatii electrice non-stop in Bucuresti sau Ilfov in regim de urgenta?

Scopul unei interventii de urgenta este remedierea unei probleme urgente, ivita pe neasteptate si care poate genera incendii. Nu se incadreaza aici montajul sau inlocuirea de instalatii si aparate electrocasnice! Altfel spus, nu vom suna la numarul de urgente daca avem nevoie de instalarea unui corp de iluminat!

Interventiile acestea de urgenta, in general, nu trebuie sa dureze mai mult de 30 de minute si ele au menirea de a asigura securitatea pentru moment. Se poate intampla ca, in urma unei interventii de urgenta care, neremediata rapid, ar fi putut genera un incendiu, sa urmeze o a doua intalnire pentru a definitiva lucrarea. Acest lucru se intampla la lucrarile mai complexe. In prima faza se intervine atat cat sa securizeze instalatia, urmand ca a doua zi, electricianul sa revina pentru a face finisarile si a incheia lucrarea

Deci, o interventie in regim de urgenta trebuie sa fie justificata de un pericol iminent si ea nu include finisajele lucrarii, acestea urmand a se realiza ulterior.